Vacature Consultant Sport


Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! We zoeken iemand die wil werken op snijvlak van sport-, organisatie- en talentontwikkeling. Voor deze functie heb je 1 – 3 jaar werkervaring nodig, een hoge dosis energie en een enorme passie voor sport. Je komt te werken bij een niche consultancybureau dat zich volledig focust op de sportsector. We ondersteunen en adviseren sportbonden, sportkoepels en sportclubs op het gebied van kwaliteit & prestatiemanagement. 


Wat doe je
Je voornaamste taak is de uitvoering van het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen in het amateurvoetbal. Hiervoor werk je nauw samen met de KNVB en een groot netwerk van experts. Daarnaast word je actief betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van onderzoeken en (internationale) projecten. Veel van je werkzaamheden zijn gericht op het doorlichten van sportorganisaties en het in kaart brengen van verbeterpunten.  Je houdt het overzicht, kunt hoofd- en bijzaken goed onderscheiden en je bent een zelfstandige werker. 
 
Wat vragen we
  • Afgeronde bedrijfskundige/economische/sportmanagement studie op Bachelor- of Master niveau
  • 1 – 3 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld op het gebied van advies en onderzoek)
  • Aantoonbare ervaring als topsporter, (jeugd)trainer of Hoofd Jeugdopleiding/Technisch manager, bij voorkeur in het voetbal
  • Vermogen om zelfstandig en gestructureerd te werken
  • Sterk analytisch vermogen en talent voor plannen en organiseren
  • Je weet verbindingen te leggen en mensen te enthousiasmeren
  • Je weet je uitstekend uit te drukken in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Bereidheid om te reizen en om avonden en in het weekend te werken
 
Wat bieden we
Als je van topsport en talentontwikkeling houdt, dan is deze baan een unieke kans voor jou. We bieden je een hecht team bij een klein en gespecialiseerd bureau. Samenwerking, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden voor ons. Bij ons krijg je volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden. Vanzelfsprekend bieden wij je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto.
 
Meer weten?
Bekijk onze website en je krijgt een idee van wat we doen. Wil je ons persoonlijk spreken, bel dan met Wouter Kuperus. Je kunt hem bereiken op 06-49873813 of wkuperus@nmcbright.nl.
 
Solliciteren
Mail je CV en een heldere motivatie naar wkuperus@nmcbright.nl

Uiterste reageerdatum: 3 september 2017