KNLTB en NMC Bright slaan opnieuw handen ineen

Nieuws door Wouter Kuperus

Al sinds 2015 werken de KNLTB en NMC Bright intensief samen. De samenwerking begon 3 jaar geleden met de ambitie vanuit de KNLTB om tot de 10 beste tennislanden ter wereld te behoren. Om deze ambitie te realiseren was het implementeren van nieuw topsportbeleid, waarin samenwerking tussen alle partijen centraal staat, van cruciaal belang. NMC Bright heeft hierbij geholpen door een objectief certificeringssysteem te ontwikkelen waarmee de kwaliteit van tennisacademies in kaart gebracht kan worden.

Rolstoeltennis

Om ook met rolstoeltennis tot de top van de wereld te blijven behoren hebben de KNLTB en NMC Bright de handen opnieuw ineengeslagen. NMC Bright zal de KNLTB ondersteunen bij het ontwerpen en uitvoeren van een certificerings- en ontwikkelingsprogramma voor verenigingen op het gebied van rolstoeltennis. Doel van deze samenwerking is om toe te werken naar een betere integratie van rolstoeltennis bij verenigingen en opleidingsplekken te creëren voor rolstoeltennis(t)ers met potentie voor de top.

NMC Bright kijkt er naar uit om deze duurzame partnership voort te zetten!