Vacature Consultant Sport

Nieuws door Wouter Kuperus

Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld

Per direct is er ruimte in ons team voor een nieuwe collega. We zoeken iemand voor minimaal 24 uur per week (maar fulltime is ook mogelijk). Voor deze functie heb je enkele jaren werkervaring nodig, een hoge dosis energie en een enorme passie voor sport en in het bijzonder voor voetbal. Je komt te werken bij een niche consultancybureau dat zich volledig focust op topsport en talentontwikkeling. We ondersteunen en adviseren sportbonden, sportkoepels en sportclubs en zijn in meerdere landen actief met sportontwikkelingsprogramma’s.

Wat doe je
Je voornaamste taak is de uitvoering van het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen in het amateurvoetbal. Jij bent de consultant die deze trajecten op een prettige en energieke manier begeleidt. Je licht clubs door aan de hand van het K&P-model en je geeft samen met de KNVB en experts adviezen hoe clubs hun jeugdopleiding kunnen verbeteren. Daarnaast word je actief betrokken bij certificeringstrajecten en consultancy-opdrachten bij andere klanten zoals de KNGU, KNLTB of NOC*NSF. Tot slot draag je bij aan het ontwikkelen en uitvoeren van onderzoeken en (internationale) projecten.

Wat vragen we

  • Afgeronde studie op Bachelor- of Master niveau
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Aantoonbare ervaring als (prof)voetballer, jeugdtrainer of coördinator in het voetbal
  • Vermogen om zelfstandig en gestructureerd te werken
  • Sterk analytisch vermogen en talent voor plannen en organiseren
  • Je weet verbindingen te leggen en mensen te enthousiasmeren
  • Je weet je uitstekend uit te drukken in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Bereidheid om te reizen en om avonden en in het weekend te werken

Wat bieden we
Als je van topsport en talentontwikkeling houdt, dan is deze baan een unieke kans voor jou. We bieden je een hecht team bij een klein en gespecialiseerd bureau. Samenwerking, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden voor ons. Bij ons krijg je volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden. Vanzelfsprekend bieden wij je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?
Bekijk onze website en je krijgt een idee van wat we doen. Wil je ons persoonlijk spreken, bel dan met Wouter Kuperus. Je kunt hem bereiken op 06-49873813 of wkuperus@nmcbright.nl.

Solliciteren
Mail je CV en een heldere motivatie voor 23 januari 2020 naar wkuperus@nmcbright.nl