Ard van Peppen nieuwe consultant NMC Bright

Nieuws door Wouter Kuperus

Ard van Peppen (34) start deze maand als Consultant Sport bij NMC Bright. Ard speelde meer dan 400 wedstrijden in het betaalde voetbal. In 2019 stopte hij zijn actieve voetbalcarrière en besloot hij zich te richten op zijn maatschappelijke carrière. Bij NMC Bright gaat Ard aan de slag als Consultant Sport. In deze rol begeleidt hij voetbalclubs die deelnemen aan het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen. Daarnaast gaat Ard werken in projecten voor de tennisbond (KNLTB) en de turnbond (KNGU).

Ard: “Ik was op zoek naar een rol waarin ik bezig kan zijn met ontwikkeling en beleid. Daarom heb ik mezelf in de afgelopen jaren verder ontwikkeld met mijn opleiding Topsportmanagement & Ondernemerschap en verschillende psychologie cursussen. Op deze manier bereidde ik me voor op een mooie kans. NMC Bright bood mij die kans. In deze functie komen alle dingen samen die ik leuk vind: ik blijf werken in de wereld van topsport, hou me bezig met de ontwikkeling van zowel organisaties als talenten en ga actief aan de slag met strategisch beleid. Kortom, een mooie uitdaging waar ik heel veel zin in heb.”

Welkom Ard, we zien uit naar je komst!

Team NMC Bright