Vacature Consultant Sport (internationaal)

Nieuws door Wouter Kuperus

Standplaats: Thuis, Utrecht & Caribisch Nederland
Aantal uren: 32-40 uur per week

Deze vacature is succesvol ingevuld. 

Wil jij werken als consultant in de (top)sport, je voor verschillende sporten inzetten en projecten doen in binnen- en buitenland? Dan moet je zeker reageren.

Per 1 januari 2022 is er ruimte in ons team voor een nieuwe collega. Voor deze functie heb je 3 – 5 jaren werkervaring nodig, een hoge dosis energie en een enorme passie voor sport. Je komt te werken bij een niche consultancybureau dat zich volledig focust op topsport en talentontwikkeling. We ondersteunen en adviseren sportbonden, sportkoepels en sportclubs en zijn in meerdere landen actief met sportontwikkelingsprogramma’s.

Wat je doet als Consultant sport
Als Consultant Sport ben je breed inzetbaar op meerdere projecten binnen ons bedrijf. Eén project springt daar toch wel uit: je wordt verantwoordelijk voor het Programma Voetbalontwikkeling in Bonaire. Samen met onze strategisch partner KNVB adviseer en ondersteun jij de Voetbalfederatie Bonaire bij het ontwikkelen van de clubs en het voetbal op het eiland. Dit betekent dat je minimaal 4 keer per jaar op het eiland aanwezig bent.

Naast dit gave project ben je betrokken bij het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen in het betaald en amateurvoetbal en ons nieuwe Programma Voetbalontwikkeling. Jij bent de consultant die deze trajecten op een prettige en energieke manier begeleidt. Daarnaast word je actief betrokken bij certificeringstrajecten en consultancy-opdrachten bij andere klanten zoals de KNGU, KNLTB of NOC*NSF. Afhankelijk van je kennis en ervaring is het ook mogelijk om als docent betrokken te zijn bij ons meest recente initiatief: de opleiding Talentherkenning in sport die we samen met de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) aanbieden.

Tot slot draag je met jouw kennis, ervaring en netwerk actief bij aan de verdere groei en ambitie van NMC Bright. Zowel in binnen- als buitenland.

Wat vragen we

  • Afgeronde studie op Bachelor- of Master niveau
  • Minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis en ervaring met bestuur, beleid en/of organisatie in de sport
  • Sterk analytisch vermogen en talent voor plannen en organiseren
  • Je kent de voetbalwereld van binnenuit en hebt bij voorkeur ook ervaring met andere sporten
  • Je ziet (commerciële) kansen en weet ze te verzilveren
  • Je hebt charisma voor groepen en individuen en weet mensen te enthousiasmeren
  • Je weet je uitstekend uit te drukken in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
  • Bereidheid om veel te reizen (Caribisch NL) en om avonden en in het weekend te werken

Wat bieden we
Als je van topsport en talentontwikkeling houdt, dan is deze baan een unieke kans voor jou. We bieden je een hecht team bij een klein en gespecialiseerd bureau. Samenwerking, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden voor ons. Bij ons krijg je volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden. Salaris bedraagt tussen € 3.250,- en € 4.250,- afhankelijk van wat je meeneemt aan kennis, ervaring en netwerk. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportieve bedrijfsuitjes, 26 vakantiedagen, laptop, telefoon, bonus en optioneel een auto.

Meer weten?
Bekijk onze website en je krijgt een idee van wat we doen. Wil je ons persoonlijk spreken, bel dan met Wouter Kuperus. Je kunt hem bereiken op 06-49873813 of wkuperus@nmcbright.nl.

Solliciteren
Mail je CV en richt een heldere motivatie aan Wouter Kuperus voor 10 november 2021 en mail naar info@nmcbright.nl