Webinar Talentherkenning in Sport samen met Sport Utrecht en FC Utrecht

Nieuws door Harm Zeinstra

In samenwerking met Sport Utrecht, FC Utrecht en de opleiding Talentherkenning in sport organiseren we een gratis webinar over talentherkenning. Dit webinar is gericht op enthousiaste vrijwilligers in de sport uit Utrecht en partnerclubs van FC Utrecht.

Wat is talent?

Talenten, dat zijn toch de happy few? Nou, dat dit echt genuanceerder ligt, zal je leren door het volgen van het webinar. Docenten met kennis van wetenschap en praktijk nemen jou mee in een 45 minuten interactief college waarbij we een aantal van de belangrijkste inzichten delen over het herkennen van talent. En ja, een meest succesvol systeem start met het geven van kansen aan alle kinderen. Waarom? Omdat voorspellen van toekomstige prestaties is als kijken in een glazen bol.

Voor wie is dit webinar?

Het webinar richt zich op trainers, leiders, vrijwilligers en professionals in de (jeugd)sport, ongeacht niveau of ambitie. Oftewel iedereen met een passie voor sport en kinderen/jeugdigen. Misschien juist wel buiten de selectie-/ of prestatieteams is het  een grote uitdaging om meer kennis hierover op te doen. Het webinar is voor vrijwilligers of professionals werkzaam bij verenigingen uit Utrecht en/of als partnerclub van FC Utrecht.

Het webinar vindt plaats op donderdag 10 maart om 19.30u. Meld je aan voor het gratis webinar via deze link. Wil je meer weten over de inhoud? Start dan al met het lezen van dit artikel en/of het luisteren van deze podcast.

De opleidingen Talentherkenning in sport is een initiatief van NMC Bright en HAN University of Applied Science. Wil je meer weten over de opleiding Talentherkenning in Sport, lees er hier meer over of bezoek onze website.