NMC Bright presenteert op Caribbean Sports Week

Nieuws door Team NMC Bright

Van 1 tot en met 3 november nam onze consultant Sander de Brito Roque namens NMC Bright deel aan de Caribbean Sports Week. Een initiatief van het Orange Sports Forum waar partijen uit Nederland het Caribisch gebied samenkwamen om de sportontwikkeling in de Caribben te bespreken.

Aan de hand van interactieve discussies en inhoudelijke presentaties werd informatie uitgewisseld. Onderwerpen die langskwamen waren onder andere talentontwikkeling, duurzaamheid, vrouwen in de sport en ontwikkeling van clubs & bonden. NMC Bright verzorgde een presentatie over dat laatste onderwerp. Een onderwerp waar we in Caribisch gebied veel ervaring mee hebben vanuit onze rol als strategisch partner van de Arubaanse Voetbalbond (2018-2022) en onze rol in het programma Voetbalontwikkeling op Bonaire dat loopt van 2020 tot 2024.

Er werden contacten gelegd en vervolgafspraken gemaakt om de sport in Caribisch gebied verder te ontwikkelen. Een nuttige en leerzame week waarbij verbinding tussen mensen met hart voor de sport centraal stond.