Word jij onze nieuwe stagiair vanaf september 2023?

Nieuws door Wouter Kuperus

Deze stageplaats is inmiddels succesvol ingevuld.

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor de periode vanaf september 2023. We zoeken iemand die wil werken op het snijvlak van sport-, organisatie- en talentontwikkeling. Voor deze functie heb je een hoge dosis energie nodig en een enorme passie voor sport en talentontwikkeling! Je komt te werken bij een niche consultancybureau dat zich volledig focust op de sportsector. We ondersteunen en adviseren sportbonden, sportkoepels en sportclubs bij de stap van goed naar beter.

Wat doe je

Je wordt projectmedewerker in het NMC Bright team. In deze rol ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten, onderzoeken en rapportages. Denk hierbij aan het uitvoeren van het Kwaliteit & Performance Programma, het Programma Voetbalontwikkeling of aan de regelmatige benchmarkrapporten die wij publiceren. Ook speel je een rol in onze opleiding Talentherkenning in sport samen met HAN University of Applied Science. Tot slot werk je mee aan publicaties in artikelen, op de website of in nieuwsbrieven.

Wat vragen we

  • Bedrijfskundige/economische/sportmanagement studie op Hbo/wo niveau
  • Aantoonbare ervaring als (top)sporter, jeugdcoach of coördinator
  • Persoonlijkheidsprofiel: je kan zelfstandig werken, bent analytisch, proactief en daadkracht en bent goed in plannen en organiseren.

Wat bieden we

Als je van topsport en talentontwikkeling houdt, dan is deze stageplek een unieke kans voor jou. We bieden je een hecht team bij een klein en gespecialiseerd bureau. Samenwerking, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden voor ons. Tevens bieden wij je een stagevergoeding.

Meer weten?

Bekijk onze website en je krijgt een idee van wat we doen. Wil je ons persoonlijk spreken, bel dan met Harm Zeinstra. Je kunt hem bereiken op 06-438 45 293 of hzeinstra@nmcbright.nl.

Solliciteren
Mail je CV en een heldere motivatie naar hzeinstra@nmcbright.nl. Graag reageren voor 1 juni 2023.