Ook dit seizoen weer een Symposium Voetbalontwikkeling!

Nieuws door Bart Goudswaard

Op 23 juni organiseert NMC Bright samen met de KNVB het Symposium Voetbalontwikkeling 2023. Na een geslaagde editie van vorig jaar brengen we ook dit seizoen de inmiddels 260(!) unieke verenigingen van de volgende programma’s samen:

  • Kwaliteit & Performance Programma
  • Programma Voetbalontwikkeling
  • Ontwikkelingsprogramma Meiden-/Vrouwenvoetbal

De succesvolle editie van vorig jaar op de KNVB campus staat nog vers in het geheugen. Na een plenaire start gingen de deelnemers uiteen in verschillende workshoprondes met elk een eigen thema, waarna er vervolgens werd afgesloten met een informele borrel. In dit artikel lees je meer over de verschillende workshops en sprekers van de vorige editie.

Dit jaar vindt het symposium voor het eerst plaats op de accommodatie van een deelnemende vereniging aan het Kwaliteit & Performance Programma, SO Soest. Het programma van het Symposium Voetbalontwikkeling wordt opgemaakt vanuit de wensen van de aangemelde deelnemers. Alle bekende contactpersonen vanuit de verenigingen hebben een uitnodiging ontvangen om met een Hoofd Opleiding en een bestuurslid deel te nemen. Wij kijken er naar uit om verenigingen uit het hele land weer bij elkaar te brengen om elkaar te inspireren en kennis te delen. Zien we je 23 juni rond 18.00u op de Bosstraat in Soest?

Heb je vragen over een van de programma’s of het Symposium Voetbalontwikkeling? Neem dan contact op met Bart Goudswaard.