Wij zoeken een nieuwe Consultant Sport!

Nieuws door Wouter Kuperus

Deze vacature is inmiddels succesvol ingevuld.  

Standplaats: Nieuwegein
Aantal uren: 32-40 uur per week

Per 1 september 2023 is er ruimte voor een nieuwe collega in ons team Topsport & Talentontwikkeling. We zoeken iemand voor minimaal 32 uur per week. Voor deze functie heb je enkele jaren werkervaring nodig, een hoge dosis energie en een enorme passie voor sport en in het bijzonder voor voetbal. Je komt te werken bij een niche consultancybureau dat zich volledig focust op de sportsector. We ondersteunen en adviseren sportorganisaties op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

Wat je doet als Consultant Sport?

Als Consultant Sport begeleid je voetbalverenigingen die deelnemen aan onze ontwikkelprogramma’s. Deze programma’s voeren we samen met de KNVB uit. Jij begeleidt deze trajecten op een prettige en energieke manier. Je laat je drive zien om verenigingen te helpen om stappen te zetten in hun  ontwikkeling. Daarnaast word je actief betrokken bij certificeringstrajecten en consultancy-opdrachten bij andere opdrachtgevers. Afhankelijk van je kennis en ervaring is het ook mogelijk om als docent ingezet te worden bij onze opleiding Talentherkenning in sport die we samen met de HAN aanbieden.

Tot slot draag je met jouw kennis, ervaring en netwerk actief bij aan de verdere groei en ambitie van NMC Bright.

Wat vragen we?

  • Afgeronde studie op Bachelor- of Master niveau
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bijv. op het gebied van beleid, onderzoek en advies)
  • Aantoonbare ervaring als (prof)voetballer, jeugdtrainer of coördinator in het voetbal
  • Sterk analytisch vermogen en talent voor plannen en organiseren
  • Je hebt charisma voor groepen en individuen en weet mensen te enthousiasmeren
  • Bereidheid om te reizen en om avonden te werken

Wat bieden we?

Als je van topsport en talentontwikkeling houdt, dan is deze baan een unieke kans voor jou. We bieden je een hecht team bij een klein en gespecialiseerd bureau. Samenwerking, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden voor ons. Bij ons krijg je volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden. Vanzelfsprekend bieden wij je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportieve bedrijfsuitjes, 26 vakantiedagen, laptop, telefoon, bonus en optioneel een auto.

Meer weten?

Bekijk onze website en je krijgt een idee van wat we doen. Wil je ons persoonlijk spreken, bel dan met Wouter Kuperus. Je kunt hem bereiken op 06-49873813 of wkuperus@nmcbright.nl.

Solliciteren?

Mail je CV en een heldere motivatie voor 5 juli 2023 naar wkuperus@nmcbright.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdag 5 juli en donderdag 6 juli.