Kennismaken met Steijn Kuppens

Nieuws door Steijn Kuppens

Afgelopen maandag is Steijn bij ons begonnen als Consultant Sport.  Wie is deze sportieve en leergierige gast? In dit artikel stelt hij zich voor. 

Wie ben ik

Ik ben Steijn Kuppens en ben een geboren sportliefhebber. Vanaf mijn derde voetbal ik bij v.v. Lunteren en ik mag met trots zeggen dat ik hier inmiddels het eerste elftal heb bereikt. Voetbal is dan ook mijn grootste passie binnen de sport, maar dit is zeker niet de enige sport waar ik interesse in heb. Ik probeer namelijk sinds twee jaar ook minimaal drie keer in de week naar de sportschool te gaan. Een uurtje krachttraining en jezelf tot het gaatje pushen geeft mij een top gevoel. Verder voetbal ik nog in de zaal en vind ik het leuk om af en toe padel te spelen. Ten slotte train ik bij v.v. Lunteren de JO15-1, wat ik ook met veel plezier doe.

Studie

Op dit moment ben ik bezig aan mijn laatste jaar van de opleiding Sportkunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na de middelbare school gaf mijn passie voor sport de doorslag om te kiezen voor deze opleiding. In de afgelopen 3 jaar heb ik veel geleerd binnen de sport, met name op mijn stages. Bijvoorbeeld mijn stage bij FC Utrecht was een leerzame tijd, waarbij ik heb kunnen ervaren hoe alles in de praktijk gaat bij een BVO. Ook heb ik de minor “onderneem de ontdekkingsreis” gevolgd. Binnen deze minor heb ik geleerd over de verschillende facetten die komen kijken bij het starten van een onderneming. Ik ben erachter gekomen dat ik zeker ondernemende kwaliteiten heb en dat ik deze in de toekomst graag zou willen benutten. Tenslotte ga ik dit jaar afstuderen binnen NMC Bright, waar ik erg naar uit kijk.

Hoe ben ik bij NMC Bright terecht gekomen

Toen ik op zoek ging naar een stage voor mijn afstuderen heb ik als eerste een bericht geplaatst op LinkedIn. Hierin stelde ik mezelf voor, vertelde ik hoe mijn afstuderen eruit moest komen te zien en liet ik mijn cv zien. Op dit bericht kreeg ik enorm veel reacties. Ik ben heel open de zoektocht begonnen en ben vervolgens verschillende kennismakingsgesprekken aangegaan. Zo ook met NMC Bright, waarbij ik via een eerste online meeting gelijk een goede indruk kreeg. Ik werd uitgenodigd voor een tweede gesprek op het kantoor en dit voelde opnieuw goed aan. Ik kreeg het gevoel dat NMC Bright me een mooie en uitdagende stage kon bieden, waar ik mezelf echt kon ontwikkelen en waar ik echt ging ervaren hoe het er in de werkelijkheid aan toe gaat in het bedrijfsleven.

Werkzaamheden

Bij NMC Bright zal ik me bezighouden met verschillende taken en projecten. Zo ga ik een rol spelen binnen het Kwaliteit & Performance Programma en het Programma Voetbalontwikkeling. Ook ga ik onderzoek doen en artikelen schrijven. Verder ga ik het jaarlijkse symposium Voetbalontwikkeling organiseren dat NMC Bright samen met de KNVB organiseren.

Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij NMC Bright!

Mocht je meer willen weten over mij of over de verschillende projecten van NMC Bright, neem dan gerust contact met mij op via de knop hieronder.

Groet,

Steijn Kuppens