Jorrit Smit versterkt NMC Bright

Nieuws door Wouter Kuperus

We zijn heel blij met de komst van Jorrit Smit als versterking van team NMC Bright. Met de komst van Jorrit versterkt en verbreedt NMC Bright haar dienstverlening in de sportsector.

Sport, leefstijl en gezondheid

Jorrit brengt een schat aan ervaring met zich mee naar NMC Bright. Hij heeft als zelfstandig sportadviseur vele gemeenten en sportorganisaties begeleid bij projecten op het gebied van sport, leefstijl en gezondheid. Hij is een veelgevraagd adviseur en procesbegeleider. Zijn expertise zal een waardevolle aanvulling zijn op de reeds aanwezige expertise binnen NMC Bright.

Een nieuwe fase in

Wouter Kuperus, directeur NMC Bright: “Met de komst van Jorrit gaan we als bureau een nieuwe fase in. Jarenlang zijn we actief geweest in het expertisegebied van topsport en talentontwikkeling. Maar de laatste tijd doen we steeds meer opdrachten die zich aan de maatschappelijke kant van sport bevinden. Denk aan opdrachten voor gemeenten en sportorganisaties die de kracht van sport inzetten voor het realiseren van maatschappelijke doelen, zoals leefstijlverandering of sportparticipatie. Jorrit gaat bij NMC Bright leiding geven aan ons nieuwe expertiseteam ‘Sport & Leefstijl’. Daarnaast blijven we ons met het team ‘Topsport & Talent’ onverminderd inzetten op vlak van topsport en talentontwikkeling.”

Onderdeel zijn van een team

“Na jarenlang als freelancer te hebben gewerkt, zie ik ernaar uit om weer onderdeel te zijn van een team”, aldus Jorrit Smit. “Ik heb ontzettend veel plannen en ideeën in mijn hoofd zitten waar ik als freelancer niet altijd de ruimte voor had. Samen met NMC Bright kan dit natuurlijk wel. NMC Bright heb ik altijd een heel deskundig en plezierig bureau gevonden. Daarom kijk ik er erg naar uit om samen met mijn NMC Bright-collega’s aan de slag te gaan met onze gezamenlijke ideeën over procesbegeleiding, verenigingsadvies, projecten en opleidingen. Op deze manier kunnen we samen veel meer opdrachtgevers met veel energie en plezier van dienst zijn.”

Jorrit is per 1 september onderdeel van NMC Bright. Wil je meer weten over zijn ideeën? Of wil je met iemand anders van NMC Bright kennismaken? Laat het ons weten!