Leon Kingma aan de slag bij NMC Bright

Nieuws door Leon Kingma

Hoi, ik ben Leon Kingma, ondertussen al drie weken werkzaam bij NMC Bright, dus hoog tijd om mezelf even voor te stellen.

Sport 

Sport heeft altijd een grote rol in mijn leven gespeeld. Elke dag was ik in de middaguren op het schoolplein met een bal te vinden, en in de avonduren op het veld bij mijn lokale amateurvereniging. In de spaarzame momenten dat ik niet zelf actief was, zat ik ergens in een stadion of voor de televisie de wedstrijden te bekijken. De passie voor voetbal lijkt mij duidelijk, maar door de jaren heen zijn mijn interesses ook richting andere sporten gegaan. Zo speel ik graag een potje padel, ben ik elke week bezig in de sportschool en kan ik ook wakker blijven voor de NBA Playoffs.

Achtergrond

Ik heb een achtergrond in Technische Bedrijfskunde en voor het afronden van mijn bachelor heb ik een onderzoek uitgevoerd bij Go Ahead Eagles. Dit heeft me veel ervaring en kennis opgeleverd over de voetbalwereld. Na het afronden van mijn bachelor heb ik in Lissabon gestudeerd om mezelf te ontwikkelen in een dynamische en onbekende omgeving. Ik denk dat dit voor mij een mooie voorbereiding is geweest op mijn baan als Consultant Sport.

Aan de slag bij NMC Bright

Toen ik de vacature bij NMC Bright tegenkwam voelde ik meteen een match. Na een paar goede gesprekken ben ik in september van start gegaan. Bij NMC Bright combineer ik mijn enthousiasme voor sport met de sociale kant van consultancy. Ik ga mij veelal bezig houden met het Programma Voetbalontwikkeling en het Kwaliteit & Performance Programma.

Ik kijk enorm uit naar wat mijn tijd bij NMC Bright mij zal brengen. Mocht je nog vragen hebben over de werkzaamheden van NMC Bright, zie de knop hieronder.

Groeten,
Leon Kingma