Kennismaken met Boas Matsinger

Nieuws door Boas Matsinger

Weer een nieuw gezicht bij het NMC Bright team, dit maal van Boas Matsinger. Wie is hij en wat gaat hij bij ons doen? Je leest het hieronder allemaal.

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Boas Matsinger, een fervent sportliefhebber van jongs af aan. Mijn sportieve reis begon met basketbal bij V.V. Woodpeckers, waarna ik op mijn twaalfde de overstap maakte naar voetbal bij S.V. Houten, waar ik tot op heden actief ben. Naast mijn eigen voetbalavontuur ben ik ook voetbaltrainer geworden bij S.V. Houten, waar ik het JO16-4 team, het team van mijn broertje, begeleid. Mijn passie beperkt zich niet tot het voetbalveld; ik ben ook een enthousiaste kitesurfer. Terwijl anderen mogelijk balen van harde wind, omarm ik het juist, want dan zoek ik de zee op voor mijn kitesurfavonturen 😊. Bovendien daag ik mezelf graag uit in de sportschool, waar ik mijn grenzen probeer te verleggen.

Studie

Op studiegebied ben ik momenteel bezig met mijn bedrijfskundeopleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik bevind me in mijn laatste jaar en sta op het punt af te studeren. Mijn afstudeerproject bij NMC Bright richt zich op de professionalisering van sportverenigingen, een terrein dat me bijzonder boeit. Gedurende mijn studie heb ik diverse projecten voor organisaties uitgevoerd, wat mijn zelfstandigheid, salesvaardigheden en communicatieve vaardigheden aanzienlijk heeft versterkt. Daarnaast heb ik mijn expertise op het gebied van procesoptimalisatie vergroot door het volgen van de Lean Masterclass Essentials op Nyenrode en het behalen van mijn Yellow- en Green belt van Lean Six Sigma. Deze vaardigheden hoop ik met succes in te zetten bij NMC Bright.

NMC Bright

Waarom NMC Bright? De combinatie van mijn passie voor sport en consultancy komt perfect samen bij NMC Bright, wat me enorm enthousiast maakt. Mijn afstudeerproject valt onder het team Sport & Leefstijl, waardoor ik nauw zal samenwerken met Jorrit Smit.

Indien je meer wilt weten over mij of over het project rond de professionalisering van sportverenigingen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen via de knop hieronder.

Met sportieve groet,

Boas Matsinger