KNVB en NMC Bright organiseren opnieuw Symposium Voetbalontwikkeling!

Nieuws door Steijn Kuppens

De KNVB en NMC Bright zijn verheugd om te delen dat we op vrijdag 12 april 2024 voor de 7e keer het Symposium Voetbalontwikkeling 2024 gaan organiseren. Na succesvolle eerdere edities, willen we ook dit jaar graag deelnemers van de KNVB Programma’s bij elkaar brengen en uitnodigen voor een inspirerende avond. Lees hier over de editie van vorig seizoen. Voor de tweede keer op rij vindt het symposium plaats bij voetbalvereniging SO Soest. Deelnemers aan het Kwaliteit & Performance Programma en het Programma Voetbalontwikkeling hebben inmiddels een eerste uitnodiging ontvangen. Met trots kunnen we zeggen dat dit inmiddels al meer dan 200 unieke verenigingen zijn.

Het programma van het Symposium Voetbalontwikkeling 2024 wordt opgemaakt vanuit de wensen van de aanmeldingen. Alle bekende contactpersonen vanuit de deelnemende verenigingen hebben afgelopen week een uitnodiging ontvangen om met een Hoofd Opleiding en een bestuurslid deel te nemen. Ben je actief in een bestuursfunctie, of een functie als Hoofd Opleiding (o.i.d.) van een deelnemende vereniging en heb je nog geen uitnodiging gekregen? Neem dan contact op met Steijn Kuppens via steijn@nmcbright.nl en ontvang de aanmeldlink. Ook dit jaar is het weer mogelijk om twee licentiepunten aan te vragen voor jouw trainerslicentie, als je gaat deelnemen aan het symposium. Aanmelden voor het Symposium Voetbalontwikkeling 2024 kan tot uiterlijk maandag 1 april 2024.

We kijken er naar uit om verenigingen uit het hele land weer bij elkaar te brengen, om elkaar te inspireren en kennis te delen. Zien we je vrijdag 12 april 2024 vanaf 18:00 uur op de accommodatie van SO Soest?

Heb je nog andere vragen over onze programma’s of over het Symposium Voetbalontwikkeling 2024? Neem dan contact op met Steijn Kuppens!