Word jij onze nieuwe stagiair(e) vanaf september 2024?

Nieuws door Harm Zeinstra

Wil je meewerken om van Nederland het sportiefste land van de wereld te maken? NMC Bright zet zich in om deze missie waar te maken. Vanaf september 2024 hebben we plek voor twee stagiair(e)s in de teams Topsport & Talent en Sport & Leefstijl. Help jij ons mee om binnen sport, vitaliteit en/of talentontwikkeling organisaties verder te brengen? We ondersteunen en adviseren gemeenten, sportbonden, sportkoepels en sportclubs bij de stap van goed naar beter.

Wat doe je bij team Topsport & Talent?

Je wordt projectmedewerker in het team dat het Kwaliteit & Performance Programma en Programma Voetbalontwikkeling voor jeugdopleidingen uitvoert. Dit team bestaat uit adviseurs van NMC Bright en de KNVB. Daarnaast word je verantwoordelijk voor verschillende projecten, onderzoeken en rapportages die sportorganisaties inzicht bieden in hun kwaliteit en mogelijke verbeterpunten. Ook speel je een rol in onze opleiding Talentherkenning in Sport in samen HAN University of Applied Science. Tot slot werk je mee aan publicaties in artikelen, op de website of in nieuwsbrieven.

Wat doe je bij team Sport & Leefstijl?

Je wordt projectmedewerker in het team dat sportakkoorden bij verschillende gemeenten uitvoert of coördineert. Dit team bestaat uit adviseurs die in opdracht van gemeenten sport, bewegen en clubontwikkeling stimuleren. Je bent ondersteunend en uitvoerend in dit team en draagt bij aan een gezondere inwoners en vitale sportaanbieders.

 Wat vragen we?

  • Bedrijfskundige/economische/sportmanagement studie op HBO/WO niveau;
  • Aantoonbare ervaring als (top)sporter, jeugdcoach of coördinator;
  • Persoonlijkheidsprofiel: zelfstandig, analytisch, plannen en organiseren, proactief en daadkrachtig

Wat bieden we?

Als je van sport en het ontwikkelen van (sport)organisaties houdt, dan is deze stageplek een unieke kans voor jou. We bieden je een hecht team bij een klein en gespecialiseerd bureau. Samenwerking, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden voor ons. Tevens bieden wij je een stagevergoeding.

Meer weten?

Bekijk onze website en je krijgt een idee van wat we doen. Wil je ons persoonlijk spreken, bel dan met Harm Zeinstra. Je kunt hem bereiken op 06-438 45 293 of hzeinstra@nmcbright.nl.

Solliciteren
Mail je CV en een heldere motivatie (voor één van beide vacatures) naar hzeinstra@nmcbright.nl. Graag reageren voor 11 mei 2024.