Consultant Ontwikkelprogramma’s Voetbal (ZZP of dienstverband)

Nieuws door Harm Zeinstra

Standplaats Nieuwegein/hybride
24 uur per week

Per 1 september 2024 is er ruimte voor een nieuwe consultant in ons team Topsport & Talentontwikkeling. We zoeken iemand voor circa 24 uur per week, idealiter met flexibele beschikbaarheid over vier dagen (maandag t/m donderdag). Voor deze functie heb je enkele jaren werkervaring nodig, een hoge dosis energie en een enorme passie voor sport en in het bijzonder voor amateur(jeugd)voetbal. Je komt te werken bij/voor een niche consultancybureau dat zich volledig focust op de sportsector. We ondersteunen en adviseren sportorganisaties op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

Wat je doet als Consultant Ontwikkelprogramma’s Voetbal

Als Consultant Ontwikkelprogramma’s Voetbal begeleid je voetbalverenigingen die deelnemen aan onze ontwikkelprogramma’s in het amateurvoetbal. Deze programma’s voeren we samen met de KNVB uit. Jij begeleidt deze trajecten op een prettige en energieke manier. Je laat je drive zien om verenigingen te helpen om stappen te zetten in hun ontwikkeling. Afhankelijk van je kennis, ervaring en beschikbaarheid is het ook mogelijk betrokken te worden bij certificeringstrajecten en consultancy-opdrachten bij andere opdrachtgevers.

Wat vragen we

  • Afgeronde studie op Bachelor- of Master niveau;
  • Passie voor het ontwikkelen van amateur(jeugd)voetbal;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bijv. op het gebied van beleid, onderzoek en advies);
  • Aantoonbare ervaring als jeugdtrainer, coördinator of Hoofd Opleiding in het voetbal;
  • Sterk analytisch vermogen en talent voor plannen en organiseren;
  • Je hebt charisma voor groepen en individuen en weet mensen te enthousiasmeren;
  • Minimaal één dag per week aanwezig op kantoor;
  • Bereidheid om te reizen en om gedurende het voetbalseizoen wekelijks één of twee avonden te werken.

Wat bieden we

Als je van amateurvoetbal, het verenigingsleven, beleid en ontwikkeling houdt, dan is deze baan een unieke kans voor jou. We bieden je een hecht team bij een klein en gespecialiseerd bureau. Samenwerking, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn kernwaarden voor ons. Bij ons krijg je volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt een grote verantwoordelijkheid en vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden. Vanzelfsprekend bieden wij je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals sportieve bedrijfsuitjes, 26 vakantiedagen, laptop, telefoon en optioneel een auto.

Wanneer je als ZZP’er solliciteert bieden we je een marktconforme vergoeding en krijg je opdracht voor een nog nader te bepalen aantal trajecten. Verder zien we je als volwaardig teamlid, inclusief de bijbehorende sportieve bedrijfsuitjes.

Meer weten?

Bekijk onze website en je krijgt een idee van wat we doen. Wil je ons persoonlijk spreken, bel dan met Wouter Kuperus. Je kunt hem bereiken op 06-49873813 of wkuperus@nmcbright.nl.

Solliciteren

Mail je CV en een heldere motivatie voor 3 juli 2024 naar wkuperus@nmcbright.nl en hou rekening dat de eerste ronde gesprekken plaatsvinden op woensdag 10 juli in Nieuwegein.