Energiek Zoeterwoude

De leefstijlbeweging voor inwoners uit Zoeterwoude

Uitvoering geven aan het leefstijlakkoord in Zoeterwoude

  • Jaar
    2022
  • Land
    Nederland

Wat we hebben gedaan

We organiseren activiteiten en projecten die bijdragen aan een gezondere leefstijl.

Vitaal en energiek leven in Zoeterwoude! Dat is de slogan van Energiek Zoeterwoude. Voor deze leefstijlbeweging organiseren we activiteiten en projecten die bijdrage aan een gezondere leefstijl. Dit doen we zoveel mogelijk met lokale organisaties en inwoners. Ook voeren we campagne voor Energiek Zoeterwoude. Via de lokale krant en onze sociale media kanalen laten we zien wat er gebeurt en delen we informatie en inspiratie ten behoeve van een gezonde leefstijl.

Hoe is Energiek Zoeterwoude ontstaan? In 2020 is in Zoeterwoude het Lokaal Sportakkoord gerealiseerd. Een set ambities en concrete afspraken om, samen met lokale organisaties, meer inwoners uit Zoeterwoude in beweging te brengen. Een jaar later is dit Sportakkoord doorontwikkeld tot een leefstijlakkoord. Niet veel later is dit, in samenwerking met The Pando Network, omgedoopt tot de leefstijlbeweging Energiek Zoeterwoude.

Energiek Zoeterwoude is gestoeld op het gedachtegoed Positieve Gezondheid. Het is de voedingsbodem voor organisaties en inwoners om een gezonde leefstijl en leefomgeving makkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Dat doen we samen met inwoners, ondernemers en organisaties die zich hier allemaal voor inzetten.

Ook op zoek naar begeleiding bij de totstandkoming of uitvoering van het sport-, preventie- of leefstijlakkoord? Neem gerust contact op, we helpen en inspireren graag.

 

Geïnteresseerd na het zien van dit project?

Laat het ons dan weten via onderstaande button. We maken graag kennis met je.

We nemen binnen 24 uur contact met je op.