Kwaliteit & Performance Programma

De KNVB en NMC Bright hebben in het seizoen 2014/’15 een krachtige nieuwe kwaliteitsimpuls gelanceerd voor betaald voetbalorganisaties en amateurverenigingen: het Kwaliteit- & Performance Programma voor jeugdopleidingen.

NMC Bright is de partner van de KNVB voor het ontwikkelingsgericht certificeren van clubs in het betaalde en amateurvoetbal

“Deelname aan het programma is een soort leidraad geweest in het ontwikkelen van de jeugdopleiding. Voor ons was dat, ondanks dat we het idee hadden dat we er al aardig opstonden, het sein om het nog beter te gaan doen. Wij zijn erg blij en trots dat we inmiddels zelfs het predicaat Regionale Jeugdopleiding hebben gekregen. De stappen die we gemaakt hebben merken we in alle geledingen van de jeugdopleiding.”

Stephan Vink
Technisch jeugd coördinator HBS Craeyenhout in de Voetbaltrainer 217

Voetbaltechnisch jeugdbeleid

Het Kwaliteit- & Performance Programma is het model van de KNVB en NMC Bright om verenigingen te ondersteunen met (voetbaltechnisch) jeugdbeleid. Het richt zich op het doorlichten en ontwikkelen van jeugdopleidingen, waarbij clubs een certificaat kunnen behalen op één van de vier ambitieniveaus (lokaal, regionaal, nationaal of internationaal). Het geeft clubs handvatten en concrete aanbevelingen om de jeugdopleiding verder te verbeteren. Het programma bestaat uit vier stappen:

ONTVANG DE BROCHURE K&P PROGRAMMA VOOR JEUGDOPLEIDINGEN

In de brochure lees je alle informatie over het Kwaliteit- en Performance Programma van de KNVB en lees je welke stappen het programma betreft.

Bedankt! Je ontvangt nu de PDF die zojuist per mail is toegestuurd.

Deelnemers

Alle jeugdopleidingen uit het betaald voetbal in Nederland nemen deel aan het programma. Daarnaast hebben inmiddels meer dan 100 clubs uit het amateurvoetbal deelgenomen aan het Kwaliteit & Performance Programma. Benieuwd wie dat zijn en welke status zij hebben gekregen?

Ervaringen

De deelnemende clubs zijn zeer tevreden over het Kwaliteit & Performance Programma. De clubs gaven het programma gemiddeld een 8,4 als waardering.

Jouw club aanmelden voor
het K&P Programma?

Heb je interesse in een oriënterend gesprek op jouw club om daarna deel te nemen aan het Kwaliteit & Performance Programma? Een oriënterend gesprek is vrijblijvend en bedoeld om je zo goed mogelijk te informeren over deelname aan het programma.

We nemen binnen 24 uur contact met je op!