Kwaliteit & Performance Programma

De KNVB en NMC Bright hebben een krachtige kwaliteitsimpuls voor betaald voetbalorganisaties en amateurverenigingen die hun jeugdopleiding of voetbaltechnisch beleid willen doorlichten: het Kwaliteit- & Performance Programma.

NMC Bright is de partner van de KNVB voor het ontwikkelingsgericht certificeren van clubs in het amateurvoetbal

Voetbaltechnisch jeugdbeleid

Het Kwaliteit- & Performance Programma is het model van de KNVB en NMC Bright om verenigingen te ondersteunen met (voetbaltechnisch) jeugdbeleid. Het richt zich op het doorlichten en ontwikkelen van jeugdopleidingen, waarbij clubs een certificaat kunnen behalen op één van de vier ambitieniveaus (lokaal, regionaal, nationaal of internationaal). Het geeft clubs handvatten en concrete aanbevelingen om de jeugdopleiding verder te verbeteren. Het programma bestaat uit vier stappen:

Deelname aan het programma is een soort leidraad geweest in het ontwikkelen van de jeugdopleiding. Voor ons was dat, ondanks dat we het idee hadden dat we er al aardig opstonden, het sein om het nog beter te gaan doen. We zijn erg blij en trots dat we inmiddels zelfs het certificaat Regionale Jeugdopleiding hebben gekregen. De stappen die we gemaakt hebben merken we in alle geledingen van de jeugdopleiding.

Technisch jeugd coördinator
HBS Craeyenhout in de Voetbaltrainer 217

ONTVANG DE BROCHURE K&P PROGRAMMA VOOR JEUGDOPLEIDINGEN

In de brochure lees je alle informatie over het Kwaliteit- en Performance Programma van de KNVB en lees je welke stappen het programma betreft.

  Bedankt voor je interesse! Je ontvangt nu de PDF die zojuist per mail is toegestuurd.

  Deelnemers

  Alle jeugdopleidingen uit het betaald voetbal in Nederland nemen deel aan het programma. Daarnaast hebben inmiddels meer dan 170 verenigingen uit het amateurvoetbal deelgenomen aan het Kwaliteit & Performance Programma. De deelnemende clubs zijn zeer tevreden over het Kwaliteit & Performance Programma. De clubs gaven het programma gemiddeld een 8,3 als waardering. Benieuwd wie dat zijn en welke status ze hebben gekregen?

  Good Practices

  Met het K&P Programma willen we graag Good Practices delen. Hierover hebben we meerdere artikelen geschreven. Lees hier voorbeelden van Good Practices van deelnemende clubs.

  Jouw club aanmelden voor
  het K&P Programma?

  Heb je interesse in een oriënterend gesprek op jouw club om daarna deel te nemen aan het Kwaliteit & Performance Programma? Een oriënterend gesprek is vrijblijvend en bedoeld om je zo goed mogelijk te informeren over deelname aan het programma.

  We nemen binnen 24 uur contact met je op!