Over ons.

Als enige bureau in Nederland werken wij met deskundige consultants die een achtergrond hebben in topsport en talentontwikkeling. Kiezen voor NMC Bright betekent kiezen voor kwaliteit en consultants die de taal van de sport spreken.

We zijn ambitieus. Niet zozeer omdat we de grootste willen zijn, maar wel de beste. Groei zien we dan ook niet in termen van omzetdoelstellingen of aantallen medewerkers. Doelstellingen formuleren we in termen van persoonlijke groei als individu en gezamenlijke groei als bureau. Want mensen vormen het hart van ons bureau. Uiteindelijk resulteert deze groei in meer opdrachtgevers en steeds uitdagender opdrachten in topsport en talentontwikkeling.

NMC Bright is onze partner op het gebied van kwaliteitszorg in het voetbal. Ze zijn betrouwbaar en kennen de dagelijkse praktijk van jeugdopleidingen.

Teun Jacobs
Manager Voetbalontwikkeling, KNVB

ONZE MISSIE

Organisaties in topsport en talentontwikkeling begeleiden in continu verbeteren.

ONZE VISIE

Investeren in talentontwikkeling en jeugd opleiden is de enige route tot duurzaam succes. Het leidt tot meer en betere sporters, sterkere competities en clubs, meer doorstroming van jeugd naar senioren en betere nationale selecties.

ONZE WAARDEN

Onze kernwaarden: kwaliteit, transparantie, objectiviteit en open communicatie. Deze kernwaarden kenmerken onze manier van werken.

Ons team

Wouter Kuperus

Wouter Kuperus

CEO

Jeroen Moné

Jeroen Moné

CFO

Nick Veenbrink

Nick Veenbrink

Consultant

Harm Zeinstra

Harm Zeinstra

Consultant

Fouad el Fdil

Fouad el Fdil

Consultant

Alex Pastoor

Alex Pastoor

Consultant

Stijn Jansen

Stijn Jansen

Consultant

NEEM CONTACT OP

Onze programma’s, kennis en netwerk zorgen voor het inzicht om prestaties van organisaties te verbeteren. Dat realiseren we door onze aanpak aan te laten sluiten bij de ambities en context van onze partners.

Bedankt voor uw bericht. U ontvangt spoedig een antwoord.

We werken met een netwerk van experts.

We werken samen met een breed netwerk aan experts die we inzetten voor onze opdrachten.

Wat we doen

Wij helpen sportorganisatie bij het verbeteren van prestaties en verhogen van kwaliteit.

Cases

Onze cases geven een beeld van onze aanpak en hoe die aansluit bij onze partners en opdrachten.